magántanár és lovári (cigány) nyelvtanfolyam magántanár és lovári (cigány) nyelvtanfolyam
Főoldal Magamról A lovári nyelv Anyanyelvűeknek Jelentkezés Elérhetőségek   
magántanár és lovári (cigány) nyelvtanfolyam   magántanár és lovári (cigány) nyelvtanfolyam

Balogh Bori lovári nyelvtanár - magántanár


Legtöbbünk számára idegennyelv-tudásunk mércéje az, hogy hogyan beszélünk egy adott nyelven. Van, akinek nehezére esik megszólalni. Van, aki helyesen, de akadozva beszél. Van, aki folyékonyan kommunikál, de zavarják hibái. Másik mérce a nyelvvizsga-bizonyítvány.

magántanári diploma Nálam a tanuló személyreszabott időpontokban és igény szerinti tananyagból tanulhat saját haladási ütemében. Fontos, hogy mindenkinél külön többször lehessen átvenni azokat az anyagrészeket, amik nehezebben mennek. Tapasztalataim szerint ez a módszer sokkal hatásosabb mint egy tanfolyamot elvégezni, ahol akár 20 tanuló is lehet egyszerre.

Budapesten az Örs vezér tér közvetlen közelében tartok Lovári nyelvtanfolyamokat. Vannak kis létszámú csoportjaim, és magán tanulóim is. 45 percért 3000 Ft-ot kérek, függetlenül a csoport létszámától, ami maximum 6 fő lehet. Hosszú magántanári múltamnak köszönhetően számtalan referenciával rendelkezem. Nálam a cél a Lovári cigány nyelv megtanulása, a sikeres nyelvvizsga, és nem az előre fizetett tanfolyamok.